You are here
Home > ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ > Τρίτο ημίχρονο: Οι δηλώσεις όλων των προπονητών! | Βοιωτία Sports

Τρίτο ημίχρονο: Οι δηλώσεις όλων των προπονητών! | Βοιωτία Sports

Διαβάστε τις δηλώσεις όλων των προπονητών, έτσι όπως καταγράφηκαν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ»!

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Στο παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλά λάθη χωρίς να παραβλέψω και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Υψηλάντη. Στο β’ μέρος παρουσιάσαμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και το γρήγορο γκολ ήταν το κλειδί για την έκβαση του αγώνα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αφοσιωμένοι στον στόχο που έχουμε βάλει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος»

Χρήστος Θεοχάρης (Υψηλάντης): «Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την απόδοσή τους. Αγωνιστήκαμε και με ελλείψεις βασικών και όπως ξέρετε η ομάδα μου δεν έχει και την ευχέρεια επιλογών. Παρ’ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι που ίσως να άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε από κει και πέρα να ανέβουμε ψηλά και έτσι δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που κι εκεί πιστεύω ότι τέλειωσε το παιχνίδι. Παρά την ήττα αυτό που έχουν πετύχει οι παίκτες να διατηρούν την ομάδα στα ψηλά είναι ένα επίτευγμα. Και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Καλή συνέχεια στον Αμβρυσσέα που θεωρώ ότι είναι πρωταθλητής και να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία»

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ αέρα προσπαθήσαμε να πάιξουμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε. Δούλεψαν όλες οι γραμμές πολύ καλά ενώ τακτικά πήγαμε άριστα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο. Και θα πρέπει από δω και πέρα να αγωνιζόμαστε ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που είχαμε συνεννοηθεί από την αρχή της περιόδου. Καλή συνέχεια στον Ελλοπιακό»

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Το σκορ τα λέει όλα αν και τα δυο γκολ τα δεχθήκαμε στο τέλος. Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη και είναι σε άλλο επίπεδο από εμάς. Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας κι εκεί ρίχνουμε το βάρος. Σήμερα βέβαια δεν σταθήκαμε και στο ύψος των περιστάσεων. Καλή συνέχεια στην Ένωση και στον φίλο Νίκο Καραγιαννίδη».

Βαγγέλης Μάγκας (Παμβαγιακός): «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για όποιον το παρακολούθησε αφού και οι δύο ομάδες είχαν υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι τους και αν δεν υπήρχε ο αέρας τι θέαμα θα ήταν ακόμα καλύτερο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας και σταθήκαμε πολύ καλά. Παίζουμε με ομάδες που είναι πιο ψηλά και θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πλέον αποκτήσει ταυτότητα ως ομάδα . Σήμερα όμως η ποιότητα κάποιων παιχτών του αντιπάλου μας έκανε την διαφορά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την συνέπεια και την συγκέντρωση που επιδεικνύουν όλο το διάστημα που είμαστε μαζί. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κυπάρισσου».

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι ενώ δεν κινδυνέψαμε και ιδιάιτερα. Αντίθετα αν ήμασταν πιο εύστοχοι κι αν ο αντίπαλος γκολκίπερ δεν βρισκόταν σε τέτοια μεγάλη μέρα τότε το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που στον β’ γύρο έχουν δείξει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και δικαιώνονται για την προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις. Και το κυριότερο είναι ότι υπάρχει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι η ανοδική μας πορεία θα συνεχιστεί και η ομάδα θα τερματίσει πολύ ψηλά»

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Λεονταριου και στον προπονητή της για τον σεβασμό που έδειξαν στην ομάδα μας ξερωντας τι είχαν να αντιμετωπίσουν!!! Στην πραγματικότητα δεν κέρδισαν μόνο την ομάδα μας αλλά κέρδισαν και εμένα ως άνθρωπο με το συνολικό ήθος τους. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και στον κ Γερουλια ότι καλύτερο!!!»

Γιάννης Γερούλιας (Λεοντάρι): «Αντιμετωπίσαμε την ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητή και παίχτες του Ορχομενού γι’ αυτή την προσπάθεια και τα αποτελέσματα θα τα καρπωθούν στο μέλλον. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με την Ένωση ΑΣΑ»

Γιώργος Λάμπρου (Κεραυνός): «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αλλά και εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι  σε μια καλή και έμπειρη ομάδα και πολύ δυνατή στις προσωπικές μονομαχίες. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφαρίσαμε αλλά και ο αντίπαλος είχε τις καλές του στιγμές στους αιφνιδιασμούς. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Η ισοπαλία μας αδικεί. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και με βάση τις ευκαιρίες το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για την ομάδα μου. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε…»

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Για μια ακόμη φορά αγωνιστήκαμε με αρκετές ελλείψεις με συνέπεια η απόδοσή μας να κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι πετύχαμε μια δίκαιη αλλά και σημαντική νίκη»

Κώστας Ζαγαρίτης (Θήβα): Ο Κώστας Ζαγαρίτης αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα τα καθήκοντά του στον πάγκο της Θήβας. Στο παιχνίδι με το Μαυρομμάτι χρέη προπονητή έκανε ο Κώστας Σταματίου.

Leave a Reply

Top