You are here
Home > ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ > Τρίτο ημίχρονο: Οι δηλώσεις όλων των προπονητών, για τη 19η αγωνιστική! | Βοιωτία Sports

Τρίτο ημίχρονο: Οι δηλώσεις όλων των προπονητών, για τη 19η αγωνιστική! | Βοιωτία Sports

Oι δηλώσεις όλων των προπονητών, για τη 19η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ»!

Βαγγέλης Μάγκας (Παμβαγιακός): «Ερχόμασταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι από 2 ήττες και η νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους ήταν επιτακτική. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς από μια στατική φάση και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς να απειληθούμε . Αντιμετωπίζοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος βγάλαμε 5 τελικές μόνοι μας με τον αντίπαλο τερματοφύλακα . Πράγμα που δείχνει ότι ήμασταν πολύ καλοί στην δημιουργία μεν, κακοί στα τελειώματα όμως αφού θα έπρεπε σε μια από αυτές να τελειώναμε το ματς πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει μεγάλη βελτίωση αγωνιστικά και σε θέματα διαχείρισης του αγώνα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναλίαρτου»

Μιχάλης Κασάπης (Παναλίαρτος): «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και στη συνέχεια δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας και χάσαμε δίκαια. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο αφού δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Αν και παρουσιαστήκαμε με αρκετές ελλείψεις ήμασταν πολύ καλοί και αν είχαμε λίγο τύχη θεωρώ πως θα παίρναμε θετικό αποτέλεσμα. Όμως όταν στο τέλος μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τους παίκτες μου αυτό που αισθάνθηκα ήταν ότι όλοι ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί η παρουσία μας στο παιχνίδι ήταν παρουσία νικητή»

Χρήστος Θεοχάρης (Υψηλάντης): «Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και αυτό δείχνει το χαρακτήρα μας ως ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε κατοχή και ήμασταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο μέρος είχαμε φάσεις, είχαμε δοκάρι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και στην επανάληψη κατεβήκαμε εκ νέου πιο αποφασισμένοι καταφέρνοντας να πετύχουμε και το γκολ που μας έλειπε. Συγχαρητήρια και στο Μαυρομμάτι και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία»

Γιάννης Γερούλιας (Λεοντάρι): «Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε πέναλτι και ηττηθήκαμε με αυτογκόλ, ενώ σήμερα αντί για ένα σκορ με 5-6 γκολ διαφορά, έρχεται ισοπαλία. Ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Ελλοπία, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών, που και πάλι χάσαμε και ισοφαριζόμαστε με δύο στημένα χωρίς ο αντίπαλος να έχει άλλη ευκαιρία. Όταν είναι ξεκάθαρο πλέον το πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι και κάνεις τόσες ευκαιρίες χωρίς να σκοράρεις, απλά δεν κερδίζεις. Καλή συνέχεια στην Ελλοπία».

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου που έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πίστεύω σιγά σιγά και με υπομονή θα ανέβουμε και βαθμολογικά»

Κυριάκος Κουμπής (Θήβα): «Προσπαθήσαμε σε αντίξοες συνθήκες σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο. Φαινόταν καθαρά ότι όποια ομάδα είχε τη δύναμη αλλά και την εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες θα έπαιρνε το παιχνίδι. Εμείς με αυτές τις ηλικίες στην ενδεκάδα μας δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες συνθήκες.Όμως και το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην παρουσία των δυο ομάδων στο γήπεδο. Δεν πειράζει όμως. Εμείς συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε το καλύτερο».

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ κι έτσι να απλοποιήσουμε το παιχνίδι φθάνοντας σε μια ευρεία νίκη χωρίς και αυτό να αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Απλά εμείς ήμασταν πολύ ουσιαστικοί»

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Εμείς συνεχίζουμε παρ’ όλες τις δυσκολίες μας με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και διαιτησία να τελειώνουμε τον αγώνα χωρίς τραυματισμούς και να παίρνουν εμπειρίες οι μικροί!!! Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους και στήριξη που δείχνουν!! Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Αντίκυρας παρ όλου το νεαρό της ηλικίας έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια. Και καλή συνέχεια στον προπονητή της!!!»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Θέλαμε να προχωρήσουμε με νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας. Θέλαμε να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι χωρίς την παραμικρή απώλεια όχι μόνο βαθμών αλλά και τραυματισμών. Τα καταφέραμε και φυσικά ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ορχομενό».

Γιώργος Λάμπρου (Κεραυνός): «Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και από τις δυο ομάδες. Να συγχαρώ αυτούς τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουμε για την προσήλωση και τη διάθεση που δείχνουν για να παίξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον Αρματηλάτη».

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Εμείς συνεχίσαμε τις άσχημες εμφανίσεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγίου Θωμά».

Κυριάκος Κουμπής (Θήβα): «Προσπαθήσαμε σε αντίξοες συνθήκες σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο. Φαινόταν καθαρά ότι όποια ομάδα είχε τη δύναμη αλλά και την εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες θα έπαιρνε το παιχνίδι. Εμείς με αυτές τις ηλικίες στην ενδεκάδα μας δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες συνθήκες.Όμως και το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην παρουσία των δυο ομάδων στο γήπεδο. Δεν πειράζει όμως. Εμείς συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε το καλύτερο».

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ κι έτσι να απλοποιήσουμε το παιχνίδι φθάνοντας σε μια ευρεία νίκη χωρίς και αυτό να αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Απλά εμείς ήμασταν πολύ ουσιαστικοί».

Leave a Reply

Top