You are here
Home > Α' ΤΟΠΙΚΟ > A’ Τοπικό: Oι δηλώσεις όλων των προπονητών! | Βοιωτία Sports

A’ Τοπικό: Oι δηλώσεις όλων των προπονητών! | Βοιωτία Sports

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές όλων των ομάδων, στα ΝΕΑ της Βοιωτίας…

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): «Σίγουρα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας που δείξαμε ότι μας επηρέασε η διακοπή. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και δίκαια πήρε τη νίκη. Εμείς μετά το γκολ που δεχθήκαμε προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Ο Κεραυνός ήταν καλά στημένος αμυντικά και επικίνδυνος στην κόντρα. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε το κεφάλι, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, θέλουμε δουλειά και θα κοιτάξουμε να επανορθώσουμε».

Γιώργος Λάμπρου (Κεραυνός): «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πέναλτι και ευτυχώς αυτό δεν μας επηρέασε στη συνέχεια. Στην επανάληψη με σωστή τακτική πετύχαμε δυο γκολ. Προσεγγίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι και φθάσαμε δίκαια στη νίκη που θα μας δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια. Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή συνέχεια στην ομάδα της Αντίκυρας και τον συνάδελφο Κώστα Λίβα».

Λευτέρης Αναστασίου (Κόκκινο): «Μας στοίχισε πάρα πολύ η διακοπή του πρωταθλήματος. Χάσαμε εντελώς τον ρυθμό μας. Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και δίκαια μας κέρδισε. Δεν πειράζει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση να μας απειλήσει. Ήμασταν τακτικά άριστοι και διαβασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Και παρ’ όλο που σκοράραμε τρεις φορές εν τούτοις χάσαμε πεντακάθαρες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος και το ήθος που έδειξαν. Πάντως τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε δύσκολη συνέχεια και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Να ευχαριστήσω το Κόκκινο για την φιλοξενία και καλή χρονιά σε όλους».

Σπύρος Γκουλής (Ελλοπιακός): «Ξεκινήσαμε καλά αλλά όταν μένεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά με δέκα παίκτες και απέναντι στον πρωτοπόρο δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η άδικη για μένα αποβολή του τερματοφύλακά μας. Καλή χρονιά σε όλους»

 Γιάννης Ρόκας (Μαυρομμάτι): «Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε λόγω της αγωνιστικής μας απραξίας τόσων ημερών. Όσο όμως περνούσε η ώρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι με αποτέλεσμα να φθάσουμε σε μια εντυπωσιακή νίκη. Συνεχίζουμε και καλή χρονιά σε όλους»

Κώστας Παπαστάμος (Αρματηλάτης): «Πιστεύω στις επόμενες ημέρες η ομάδα να ενισχυθεί με 3-4 παίκτες για τον δεύτερο γύρο, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Σήμερα μαζί με τις απουσίες που είχαμε αλλά και το διάστημα της διακοπής που δεν καταφέραμε να προπονηθούμε η εμφάνιση μας ήταν ανάλογη. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα».

Χρήστος Θεοχάρης (Υψηλάντης): «Μπήκαμε σοβαρά από την αρχή του αγώνα, ήμασταν πολύ καλύτεροι και το παιχνίδι είχε τελειώσει από το α’ μέρος. Αυτό μας έδωσε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετή συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και καλή συνέχεια στον Ορχομενό»

Γιάννης Λύτρας (Αμβρυσσέας): «Η αγωνιστική απραξία που είχαμε τις τελευταίες 25 μέρες έδειξε τα σημάδια της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η αποβολή του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού μας έδωσε ένα μεγάλο αβαντάζ που το εκμεταλλευτήκαμε. Γενικά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν θα αργήσει να έρθει και το άσχημο αποτέλεσμα».

Παναγιώτης Βρούλιας (Ορχομενός): «Το σημερινό παιχνίδι μας επιφύλασσε εκπλήξεις αρνητικές για εμάς. Στην αρχή του παιχνιδιού εκτός τερματοφύλακα και κεντρικού αμυντικού ήταν κάτω τον 20 ετών μέχρι το 20* το παλέψαμε αλλά μετά λόγω απειρίας δεχτήκαμε 3 γκολ από δικά μας λάθη. Το δεύτερο ημίχρονο είχαμε τραυματισμό του αμυντικού και αναγκάστηκαμε να κάνουμε εσωτερική αλλαγή και ο τερματοφύλακάς μας έπαιξε στην θέση του επιθετικού και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγουμε το μεγάλο σκορ.  Σκοπός μας είναι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την εμπειρία των μικρών… Ο Πρόεδρος μας κάνει τα αδύνατα δυνατά να κατέβει η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα και είναι τιμή του. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες τους. Και για τον Υψηλάντη να πετύχει τον στόχο του!!! Ευχαριστούμε για την φιλοξενία»

Γιάννης Γερούλιας (Λεοντάρι): «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.Η νίκη ήταν επιτακτική με οποιoνδήποτε τρόπο και σκόρ και τα καταφέραμε σχετικά εύκολα.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί εως κυριαρχικοί και το σκόρ μας αδικεί. Ο δρόμος όμως για τη σωτηρία είναι μακρύς και πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα αν θέλουμε να σωθούμε χωρίς play off».

Κυριάκος Κουμπής (Θήβα): «Η ποδοσφαιρική απραξία τόσων ημερών και η αποχή από τις προπονήσεις μας βρήκε απροετοίμαστους σε αντίθεση με τον αντίπαλο που ήταν καθ’όλα προετοιμασμένος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεν ήμασταν καν στο γήπεδο. Στην επανάληψη κάπως ανακάμψαμε και θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν κοιτάμε πλέον πίσω. Θα δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε το έδαφος και να λύσουμε τα όποια μας προβλήματα. Συγχαρητήρια στο Λεοντάρι για τη νίκη του».

Leave a Reply

Top